Aplica de perete GLAMY DOPPIA

  • Aplica de perete GLAMY DOPPIA
Aplica de perete GLAMY DOPPIA
Aplica de perete GLAMY DOPPIA
Aplica de perete GLAMY DOPPIA
Aplica de perete GLAMY DOPPIA
Aplica de perete GLAMY DOPPIA
Aplica de perete GLAMY DOPPIA
Aplica de perete GLAMY DOPPIA
Aplica de perete GLAMY DOPPIA
409,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Aplică de perete din metal auriu cu două abajururi - iluminat decorativ pentru hol

  • Forma originală: Lampa de perete GLAMY DOPPIA încântă prin combinația sa originală de linii drepte și eleganța metalului auriu. Iluminatul va sublinia caracterul individual al camerei dvs.
  • Constructie metalica: Cadrul este realizat din metal auriu. Auriul îi conferă un aspect elegant care va încânta mulți ani. Acesta este un iluminat care nu numai că arată frumos, dar este și făcut pentru utilizare pe termen lung.
  • Două abajururi: Lampa de perete aurie nu este doar o sursa de iluminare. Două surse de lumină fac camera vizibil mai luminoasă. Aceasta este o soluție perfectă dacă doriți un iluminat funcțional care adaugă stil și eleganță în același timp.
  • Abajururi de sticlă: Abajururile în formă de bile albe, cu diametrul de 15 cm, nu numai că adaugă eleganță lampii de perete, dar și dispersează lumina. Ele creează o atmosferă delicată și confortabilă care face ca acest iluminat să fie perfect pentru relaxarea de seară.
  • Dimensiuni practice: Lampa de perete are dimensiuni compacte de 15 cm x 21 cm x 55 cm, ceea ce o face usor de montat pe perete. Indiferent de dimensiunea spațiului tău, această lampă de perete se va potrivi perfect. Acesta este un iluminat elegant care nu ocupă prea mult spațiu și, în același timp, luminează eficient camera.
Producător
Cod produs
82607
Sursa de putere
la retea
Putere (W)
max. 40 W
bec
fara bec inclus
Tip soclu
E14
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Lungime (cm)
21
Latime (cm)
15
Inaltime (cm)
55
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel