Aplica de perete GLAMY DROP

  • Aplica de perete GLAMY DROP
Aplica de perete GLAMY DROP
Aplica de perete GLAMY DROP
Aplica de perete GLAMY DROP
Aplica de perete GLAMY DROP
Aplica de perete GLAMY DROP
Aplica de perete GLAMY DROP
Aplica de perete GLAMY DROP
Aplica de perete GLAMY DROP
389,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Aplică de perete în formă de lacrimă, cadru metalic auriu

  • Formă modernă: Lampa de perete GLAMY DROP se remarcă printr-un cadru auriu într-o formă minimalistă care seamănă cu o picătură. Această combinație unică conferă interiorului tău un caracter modern.
  • Materiale durabile: Lampa de perete este realizată din metal solid de culoare aurie, ceea ce îi garantează durabilitatea și rezistența la deteriorare. Aceasta este iluminarea care va dura mulți ani.
  • Iluminare eficientă: Lampa de perete este echipată cu un abajur din sticlă albă cu diametrul de 18 cm. Dispersează uniform lumina, creând o atmosferă plăcută și caldă în cameră.
  • Dimensiuni multifunctionale: Cu dimensiuni de 24 cm latime, 20 cm adancime si 52 cm inaltime, lampa de perete GLAMY DROP se incadreaza perfect in diverse amenajari interioare, indiferent de dimensiunea acestora. Acesta este un iluminat versatil și funcțional.
  • Îngrijire ușoară: Cadrul metalic și abajurul din sticlă sunt ușor de curățat și întreținut. Datorită acestui fapt, va arăta întotdeauna uimitor.
Producător
Cod produs
82609
Tip alimentare
la retea
Putere (W)
max. 40 W
bec
fara bec inclus
Tip soclu
E14
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Lungime (cm)
20
Latime (cm)
24
Inaltime (cm)
52
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel