Plafoniera GLAMY cu 7 surse de iluminat

  • Plafoniera GLAMY cu 7 surse de iluminat
Plafoniera GLAMY cu 7 surse de iluminat
Plafoniera GLAMY cu 7 surse de iluminat
Plafoniera GLAMY cu 7 surse de iluminat
Plafoniera GLAMY cu 7 surse de iluminat
Plafoniera GLAMY cu 7 surse de iluminat
Plafoniera GLAMY cu 7 surse de iluminat
1 299,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Plafoniera metalica cu 7 surse de iluminat

  • Design unic: Plafoniera GLAMY cu 7 surse de iluminat este o combinație între eleganța metalului auriu și a sticlei albe. Nu este doar o sursă de lumină, ci și un element decorativ care conferă interiorului un caracter unic.
  • Cadru metalic: Lampa este realizată din metal vopsit auriu, ceea ce garantează durabilitate și rezistență la deteriorare. Este o investiție care va servi mulți ani, păstrându-și valorile estetice.
  • Dimensiuni practice: Dimensiunile de 81 cm x 30 cm x 74 cm se potrivesc perfect în diverse încăperi, fără a le domina. Dimensiunea lămpii o face versatilă și se potrivește atât în ​​camera de zi, dormitor, cât și în alte locuri din casă sau birou.
  • Diametrul abajurului: Fiecare dintre cele șapte abajururi are un diametru de 15 cm, ceea ce asigură o dispersie optimă a luminii în cameră. Aceasta este o soluție excelentă dacă vreti o lampă de tavan care să lumineze uniform camera.
  • Ușurință de instalare: Plafoniera GLAMY este ușor de instalat, ceea ce înseamnă că o poți agăța de tavan rapid și fără probleme. Setul include toate elementele necesare, astfel încât instalarea se va desfășura fără probleme. Este o soluție de iluminat practică și elegantă.
Producător
Cod produs
82613
Sursa de putere
la retea
Putere (W)
max. 40 W
bec
fara bec inclus
Tip soclu
E14
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Lungime (cm)
30
Latime (cm)
81
Inaltime (cm)
74
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel