Suport textil de bucătărie antiderapant, 65 x 95 cm

  • Tapet antiderapant - crește siguranța și confortul în utilizarea băii
Suport textil de bucătărie antiderapant, 65 x 95 cm
Suport textil de bucătărie antiderapant, 65 x 95 cm
Suport textil de bucătărie antiderapant, 65 x 95 cm
Suport textil de bucătărie antiderapant, 65 x 95 cm
119,99 RON
89,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 25% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Tapet antiderapant - crește siguranța și confortul în utilizarea băii

  • Siguranță în baie: Tapetul cu dimensiuni de 65 x 90 cm crește stabilitatea covorașelor și a ștergarelor, reducând riscul de alunecare pe podeaua umedă. Este un element indispensabil în orice baie, unde siguranța este o prioritate.
  • Utilizare universală: Dimensiunea tapetului se potrivește pentru majoritatea suprafețelor din baie. Ușor de tăiat la dimensiunile necesare, este practic și simplu de folosit.
  • Rezistența materialului: Realizat dintr-un material solid, tapetul este rezistent la umiditate și ușor de menținut curat. Garantează o utilizare de lungă durată, păstrându-și proprietățile antiderapante.
  • Aderență eficientă: Cu o greutate de 700 g/m², tapetul asigură o aderență excelentă. Protejează împotriva alunecării covorașelor, oferind confort și liniște sufletească în timpul activităților zilnice.
  • Disponibil în diferite culori: Oferit în culori negru, alb și gri, se integrează ușor în diferitele aranjamente ale băii. Permite păstrarea esteticii încăperii fără a renunța la funcționalitate.
Producător
Cod produs
83383
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
65
Latime (cm)
7
Inaltime (cm)
7
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel