Pendul, 24 cm

  • Lustră suspendată de tavan - structură metalică cu abajur de sticlă
Pendul, 24 cm
Pendul, 24 cm
Pendul, 24 cm
Pendul, 24 cm
Pendul, 24 cm
Pendul, 24 cm
Pendul, 24 cm
Pendul, 24 cm
429,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lustră suspendată de tavan - structură metalică cu abajur de sticlă

  • Formă subtilă: Această lustră de tavan combină funcționalitatea cu un design subtil. Culorile sale blânde se potrivesc perfect în spațiul de relaxare de zi sau în dormitor.
  • Caracter modern: Elementele metalice ale lustrei aduc o notă de contemporaneitate în interior. Este o alegere excelentă pentru iubitorii de minimalism și stil modernist.
  • Montare fără griji: Sistemul simplu de suspendare permite o instalare rapidă fără ajutorul unui specialist. Lustra de tavan este soluția ideală pentru cei care apreciază timpul și confortul.
  • Garantarea calității: Durabilitatea lustră este asigurată de materialele atent alese. Rezistența sa reprezintă o investiție în iluminatul de lungă durată.
  • Aplicații versatile: Diametrul de 24 cm o face potrivită pentru diferite încăperi. Culoarea neagră se potrivește cu ușurință cu paleta de culori existentă în locuința ta.
Producător
Cod produs
84664
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
24
Latime (cm)
24
Inaltime (cm)
14
Metoda de ambalare
asamblat
bec
fara bec inclus
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel