Pendul, 25 cm

  • Lustră suspendată în culoare neagră - modernitate și stil într-un singur produs
Pendul, 25 cm
Pendul, 25 cm
Pendul, 25 cm
Pendul, 25 cm
Pendul, 25 cm
Pendul, 25 cm
Pendul, 25 cm
Pendul, 25 cm
429,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lustră suspendată în culoare neagră - modernitate și stil într-un singur produs

  • Design universal: Lustră suspendată neagră cu element transparent se potrivește perfect cu diverse interioare. Având un diametru de 25 cm, este ideală atât pentru spații mici, cât și pentru cele mai spațioase.
  • Calitate înaltă a materialului: Metalul rezistent asigură o utilizare îndelungată și ușurință în menținerea curățeniei. Construcția solidă garantează stabilitate și rezistență la utilizarea zilnică.
  • Versatilitate cromatică: Culoarea clasică neagră a lustrei este întotdeauna actuală, adăugând eleganță interioarelor. Este o culoare care se poate adapta ușor la paleta de culori existentă și stilul încăperii.
  • Iluminare eficientă: Lustra asigură o dispersie largă a luminii, creând o atmosferă plăcută în încăpere. Este soluția ideală pentru iluminatul central al oricărui tip de spațiu.
  • Montaj ușor: Instalarea simplă permite plasarea rapidă a lustrei în locul ales. Toate elementele necesare montajului sunt incluse, ceea ce facilitează instalarea.
Producător
Cod produs
84665
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
25
Latime (cm)
25
Inaltime (cm)
23
Metoda de ambalare
asamblat
bec
fara bec inclus
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel