Pendul, 18 cm

  • Lustră suspendată pentru living, Ø 18 cm - iluminat subtil de tavan
Pendul, 18 cm
Pendul, 18 cm
Pendul, 18 cm
Pendul, 18 cm
Pendul, 18 cm
Pendul, 18 cm
Pendul, 18 cm
429,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lustră suspendată pentru living, Ø 18 cm - iluminat subtil de tavan

  • Formă compactă: Lustra cu diametrul de 18 cm se caracterizează printr-un stil minimalist. Este ideală pentru diverse spații, aducând un accent modern în acestea.
  • Rezistență metalică: Construcția solidă din metal asigură lustrei o durată lungă de viață. Calitatea și rezistența ei vor face față cerințelor utilizării zilnice.
  • Paletă subtilă de culori: Lustră disponibilă într-o gamă cromatică discretă se va potrivi cu ușurință în orice amenajare. Nuanțele delicate se combină perfect atât cu interioarele deschise, cât și cu cele închise la culoare.
  • Lumină plăcută: Lustra oferă o lumină caldă și non-orbitor. Este perfectă pentru crearea unei atmosfere propice relaxării și odihnei.
  • Instalare fără probleme: Montarea lustrei este simplă și intuitivă. Toate elementele necesare montării sunt incluse în set, ceea ce permite o instalare rapidă și fără probleme.
Producător
Cod produs
84666
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
18
Latime (cm)
18
Inaltime (cm)
22
Metoda de ambalare
asamblat
bec
fara bec inclus
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel