Pendul, 31 cm, alb

  • Lustră de tavan metalică, diametru 31 cm - funcționalitate într-o ediție modernă
Pendul, 31 cm, alb
Pendul, 31 cm, alb
Pendul, 31 cm, alb
Pendul, 31 cm, alb
Pendul, 31 cm, alb
Pendul, 31 cm, alb
Pendul, 31 cm, alb
359,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lustră de tavan metalică, diametru 31 cm - funcționalitate într-o ediție modernă

  • Stil minimalist: Lustră simplă de tavan este ideală pentru iubitorii de interioare moderne. Designul său universal face ca lampa să se potrivească perfect în spațiul livingului, bucătăriei sau biroului.
  • Multi-funcționalitate: Lustra se potrivește perfect atât în spațiile casnice, cât și în cele de birou. Datorită esteticii sale simple, constituie un element decorativ practic.
  • Construcție solidă: Structura metalică asigură durabilitatea și stabilitatea lustrei. Utilizarea pe termen lung este garantată datorită materialelor rezistente folosite.
  • Iluminare eficientă: Diametrul de 31 cm permite distribuirea uniformă a luminii în încăpere. Lampa garantează o iluminare strălucitoare, care poate fi adaptată nevoilor individuale.
  • Montare fără efort: Lustra este livrată cu un set complet de montare, care permite o instalare rapidă. Designul simplu de montare economisește timp și bani.
Producător
Cod produs
84667
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
metal
Lungime (cm)
31
Latime (cm)
31
Inaltime (cm)
28
Metoda de ambalare
asamblat
bec
fara bec inclus
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel