Platou rotativ, pentru decorarea tortului, Ø 30 cm

Platou rotativ, pentru decorarea tortului, Ø 30 cm
Platou rotativ, pentru decorarea tortului, Ø 30 cm
Platou rotativ, pentru decorarea tortului, Ø 30 cm
Platou rotativ, pentru decorarea tortului, Ø 30 cm
Platou rotativ, pentru decorarea tortului, Ø 30 cm
Platou rotativ, pentru decorarea tortului, Ø 30 cm
99,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Platou de tort - decorarea unui tort sau afișarea delicatesei va căpăta o nouă calitate

.
  • Platou rotativ: poate fi folosit atât ca platou pentru prăjituri tort sau o farfurie de cofetărie. Designul universal înseamnă că se va potrivi pe o masă, pe un bufet sau pe masa unei cafenele.
  • Multifuncțional: mecanismul permite ca platoul să se rotească la 360 de grade. Acest lucru permite ca platoul să fie folosit ca o farfurie de cofetărie pe care puteți decora un tort sau o prăjitură rotundă - aplicați fără efort glazură, cremă sau o cremă decorativă. Așezați-l pe o masă pentru a expune prăjituri, fructe sau alte gustări.
  • Materiale igienice: combinație de sticlă ușor de curățat. și oțel inoxidabil. Sticla este proiectată pentru contactul cu alimentele, așa că vă puteți pune produsele de patiserie direct pe tavă - nu aveți nevoie de un șervețel sau de un placemats.
  • Dimensiuni: diametrul tăvii este de 30 cm. Înălțimea platoului este de 7 cm. Mecanismul pivotant se sprijină pe un picior stabil, care este completat de o bază cu un diametru de 13 cm - acest lucru face ca platoul să fie stabil.
  • .
  • Fabricare delicată: din cauza mecanismului rotativ - nu spălați platoul în mașina de spălat vase. De asemenea, evitați temperaturile ridicate - nu îl puneți în cuptor sau cuptor cu microunde.

Platoul rotativ de la Secret de Gourmet este un produs robust care va dura ani de zile. Este destul de greu - cântărește 825 g. Acest lucru îl face foarte stabil și nu se mișcă atunci când este rotit.

Un abajur din sticlă sau din țesătură se va potrivi în platoul cu diametrul de 30 cm - îl puteți folosi pentru a acoperi produsele de patiserie expuse, astfel încât acestea să nu se usuce prea repede.

.

Cod produs
85053
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
9,5
Latime (cm)
7
Inaltime (cm)
28
Metoda de ambalare
asamblat
Rodzaj uszkodzenia
uszkodzone opakowanie
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel