Perdea cu ochiuri, 140x250 cm, Today

  • Un accesoriu elegant care întunecă eficient interiorul dormitorului
Perdea cu ochiuri, 140x250 cm, Today
Perdea cu ochiuri, 140x250 cm, Today
Perdea cu ochiuri, 140x250 cm, Today
Perdea cu ochiuri, 140x250 cm, Today
Perdea cu ochiuri, 140x250 cm, Today
Perdea cu ochiuri, 140x250 cm, Today
139,99 RON
109,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 21% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Perdea pe ochiuri, 140x250 cm, violet, Today. Pentru a asigura confortul somnului și intimitatea maximă în apartament - utilizați perdele de înaltă calitate, opace. Acesta este cel mai simplu mod de a stinge razele intruzive ale soarelui sau ale lunii și, astfel, de a îmbunătăți calitatea somnului. Acest lucru este deosebit de important pentru persoanele cu probleme de somn. Perdelele rezistente la lumină vor fi perfecte nu numai în dormitor, ci și în camera copilului sau în camera de zi.

Perdeaua pe ochiuri are o lățime de 140 cm și o lungime standard de 250 cm. Acest lucru o face potrivita pentru majoritatea apartamentelor cu înălțime standard. Perdeaua este realizată din bumbac de înaltă calitate, cu o țesătură densă. Drept urmare, perdeaua este foarte durabilă, este ușor de călcat și poate fi spălată la mașină.

Culoarea violet este într-o nuanță de lavandă și, prin urmare, se va potrivi cu multe interioare, fiind un frumos accent de culoare. Ghidurile comode și practice garantează instalarea ușoară și rapidă a perdelei pe tija de perdea. Proiectul aparține brandului francez Today, specializat în producție în conformitate cu tendințele actuale și de înaltă calitate clasică. În magazinul nostru veți găsi o gamă largă de perdele opace în multe culori. Alege modelul perfect pentru casa ta!

Caracteristicile produsului:

  • Perdea pe ochiuri,
  • dimensiuni produs: lățime 140 cm și lungime 250 cm,
  • bumbac de înaltă calitate cu țesătură densă,
  • perdeaua blochează efectiv fluxul de raze din exterior,
  • într-o culoare mov, la modă,
  • designul popularului brand francez Today.
  • < /ul>
Producător
Cod produs
85059
Culoarea dominantă
violet
Material dominant
bumbac
compoziţie
100% bumbac
sposób zawieszania
przelotki
Latime (cm)
140
Inaltime (cm)
250
numărul de piese din set
1
Rodzaj uszkodzenia
uszkodzone opakowanie
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel