Suporturi pentru hartie igenica

( număr de produse: 136 )

Suporturi și Dispensere pentru Hârtie Igienică - Esențiale în Fiecare Casă

Un suport pentru hârtie igienică bine ales este un accesoriu convenabil și funcțional într-o baie îngrijită. Gama noastră extinsă include nu doar suporturi clasice pentru hârtie igienică, ci și opțiuni cu rafturi adăugate sau recipiente pentru șervețele umede, sporindu-le astfel utilitatea. Este important să trăiești confortabil și cu stil, motiv pentru care vei găsi suportul perfect pentru hârtie igienică în selecția noastră, atât din punct de vedere al calității, cât și al aspectului estetic. Concepute cu atenție la detalii, foarte funcționale și indispensabile în orice baie – acestea sunt calitățile suporturilor pentru hârtie igienică disponibile în colecția noastră în continuă expansiune. Oferim suporturi pentru hârtie igienică realizate din bambus, metal și chiar piatră. De la designuri brute până la suporturi decorate cu paiete elegante și mult minimalism rafinat, cum ar fi suporturi pentru hârtie igienică în alb sau negru, în forme foarte clasice. Există câte ceva pentru fiecare preferință. Pentru cei care reamenajează baia, cea mai bună parte este că toate suporturile pentru hârtie igienică și periile de toaletă fac parte din serii complete de accesorii de baie pe care le oferim.

O parte semnificativă din sortimentul nostru provine de la branduri germane renumite, precum WENKO, KOZIOŁ și ZELLER. Reputația acestor companii garantează o calitate foarte înaltă a produselor. Accesoriile alese vor servi în baia ta mulți ani, datorită selecției atente a materialelor utilizate, nu doar pentru suporturile de hârtie igienică, ci și pentru alte accesorii de baie. Dacă este metal, este cromat – nu va rugini în mediul umed al băii. Lemn? Desigur, bambus, deoarece funcționează perfect în climatul fierbinte al băii. Iar materialele plastice sunt exclusiv moderne, mult superioare plasticului de baie din deceniile trecute. Sunt foarte durabile, cu o textură elegantă – designerii creează accesorii de baie frumoase și adesea surprinzătoare din ele.

Suport pentru Hârtie Igienică - 2 în 1

Un suport pentru hârtie igienică combinat cu o perie de toaletă? Absolut! Această soluție economisește mult spațiu. În plus, nu trebuie să sacrifici un aspect atractiv. Oferim suporturi pentru hârtie igienică din crom, negru, alb, designuri exclusiviste, precum și versiuni mai standard. Un suport pentru hârtie igienică poate fi un accesoriu multifuncțional. Să fim sinceri – cu toții am putea folosi un suport pentru hârtie igienică cu raft pentru smartphone. Modelele mai mari rezolvă problema depozitării mai multor sau chiar a zecilor de role. Este cea mai bună alegere dacă nu ai mult spațiu de depozitare în baie. Suporturile mari pentru hârtie igienică includ adesea și un suport încorporat pentru peria de toaletă – o soluție foarte convenabilă pentru o baie mică. Pentru majoritatea suporturilor pentru hârtie igienică pe care le oferim, avem și alte accesorii de baie, astfel încât baia ta să păstreze un stil coerent.

pixel