Cum amenajezi un balcon în stil boho?

2023-07-14
Cum amenajezi un balcon în stil boho?

Balcoanele în stil boho emană o atmosferă liberă, relaxantă și exotică. Este locul perfect pentru a vă relaxa, a vă odihni și a vă bucura de plăcerea de a petrece timp în aer liber. Vă sugerăm cum să amenajați un balcon boho folosind decorațiuni spectaculoase, precum felinare, perne și plante în ghivece frumoase.

Ne-am îndrăgostit de stilul boho, deoarece oferă posibilități grozave de amenajare. Vă permite să creați un spațiu interesant, dar în același timp foarte confortabil. Eclectism casual - așa putem descrie pe scurt stilul boho. Ne-a plăcut atât de mult amenajarea interioară în concordanță cu principiile sale, încât ne dorim să amenajăm și balcoane în acest fel. Și este un hit, pentru că un mic balcon în stil boho poate fi o adevărată oază de liniște în mijlocul unui oraș mare.

Balcoane în stil boho - creează un spațiu uimitor

Balconul în stil boho este umplut cu o varietate de texturi, cum ar fi perne moi, covoare împletite, precum și macrame și ciucuri. Țesăturile cu modele, precum pânzele și împletiturile, modelele etnice sau motivele florale sunt trăsături caracteristice interioarelor boho pe care le vom folosi atunci când ne decoram frumosul balcon. Alege textile destinate exteriorului, datorită cărora nu va trebui să le depozitezi acasă. Pernele de exterior sunt protejate corespunzător împotriva umezelii și sunt ușor de curățat.

Stilul boho este cunoscut pentru culorile sale îndrăznețe și intense. Un balcon în acest stil poate avea nuanțe luminoase precum portocaliu, violet, turcoaz, galben și roz care îi confera un aspect energic. În stilul boho, se preferă scaunele joase,precum pernele de podea, fotoliile din răchită sau hamacele. Acestea creează o atmosferă relaxantă și vă invită să va relaxati pe balcon.

Veioza in forma de felinar CARMEN, abajur din bambus, inaltime 49 cm

Aveți grijă de iluminatul intim

Iluminatul romantic este un element important pe balconul boho. Puteți folosi felinare, suporturi pentru lumânări sau ghirlande luminoase pentru a crea o atmosferă confortabilă după întuneric. Lampioanele în stil boho sunt de obicei proiectate să emită o lumină moale și romantică. Puteți plasa o lumânare sau o lampă care funcționează cu baterii sau becuri LED calde pentru a crea o atmosferă confortabilă.

Acestea sunt adesea realizate din materiale naturale precum răchită, rattan, bambus sau țesături organice. Aceste materiale dau felinarului lejeritate și farmec subtil. Sunt și ecologice, ceea ce este de mare importanță astăzi. Alege felinare spectaculoase din impletituri naturale care sunt perfecte pentru balcon de vară.

Lampioanele în stil boho au adesea o structură pe mai multe niveluri, constând din mai multe straturi sau elemente suspendate. Poate fi o combinație cele de forme mari și mici, creând o formă unică și efecte vizuale frumoase. Ele pot fi agățate de ramuri, copertine, tavane deasupra meselor, creând o aură magică.

Când vine vorba de probleme practice, merită să alegeți felinare solare care nu trebuie conectate la sursa de alimentare și sunt mult mai sigure decât modelele cu lumânări.

Frumosul tău balcon în stil boho

Un balcon în stilul boho ar trebui să fie o oază de verdeață. Plantele în ghiveci, vița de vie, florile suspendate și frunzele verzi adaugă frumusețe naturală și creează o atmosferă tropicală. Accesoriile etnice, precum ceramica lucrată manual, pernele brodate, sculpturile sau țesăturile în stil kilim, vor aduce un strop de exotism balconului. Cu acest stil eclectic, poți amenaja un spațiu confortabil, frumos, dar mai ales foarte individual. Alegerea de mobilier și decorațiuni în stil boho este imensă. În magazinul nostru, am adunat multe produse pe care le puteți folosi atunci când vă decorați balconul și pentru a crea interioare boho.

Pret bun

pixel