Felinar decorativ LED Marona cu temporizator

  • Felinar decorativ LED Marona cu temporizator
Felinar decorativ LED Marona cu temporizator
Felinar decorativ LED Marona cu temporizator
Felinar decorativ LED Marona cu temporizator
Felinar decorativ LED Marona cu temporizator
Felinar decorativ LED Marona cu temporizator
Felinar decorativ LED Marona cu temporizator
129,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Felinar LED cu temporizator - iluminare inteligentă pentru un balcon sau grădină

  • Felinar decorativ Marona LED: Felinar decorativ Marona LED este potrivit pentru utilizare în interior și exterior. Fabricat din plastic de înaltă calitate, felinarul are un temporizator care îi permite să se închidă automat după o anumită perioadă de timp.
  • Fabricat din plastic durabil: Felinarul este realizat din plastic durabil, rezistent la deteriorare și ușor de păstrat curat. Datorită acestui lucru, felinarul va servi mulți ani, păstrându-și aspectul original.
  • Dimensiune compactă: Felinarul are 22 cm înălțime și 18 cm în diametru, ceea ce îl face ideal pentru a fi plasat pe o masă, raft sau comodă. Dimensiunea compactă și mânerul îi permit să fie ușor transportat și plasat oriunde în casă.
  • Iluminat LED cu economie de energie: Felinarul este echipat cu LED-uri economisitoare de energie care emit lumină plăcută, atmosferică...
  • Cronometru cu baterii: Felinarul are un temporizator încorporat care îi permite să se oprească automat după o anumită perioadă de timp, ceea ce este util în special atunci când decorați camerele pentru petreceri sau întruniri de seară. În plus, este alimentat de baterii înlocuibile, ceea ce vă permite să il plasați liber oriunde, fără a fi nevoie să il conectați la o priză.
Producător
Cod produs
79215
Caracteristici suplimentare
timer
Sursa de putere
baterii
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
plastic
Inaltime (cm)
22
Diametru (cm)
18
Mod de folosire
Exterior
Baterii
neincluse
certificat
FSC
Battery Type
3 x AAA
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

pixel