Dulap pentru pantofi, comodă cu scaun

  • Un suport de pantofi spațios care vă va permite să vă organizați încălțămintea
Dulap pentru pantofi, comodă cu scaun
Dulap pentru pantofi, comodă cu scaun
Dulap pentru pantofi, comodă cu scaun
Dulap pentru pantofi, comodă cu scaun
Dulap pentru pantofi, comodă cu scaun
Dulap pentru pantofi, comodă cu scaun
Dulap pentru pantofi, comodă cu scaun
Dulap pentru pantofi, comodă cu scaun
739,99 RON
319,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 57% (420,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Articole de bucătărie practice și stilate, mobilier funcțional și solid pentru hol , baie și bucătărie, decorațiuni la modă pentru casă - toate acestea și puțin mai mult sunt oferite clienților săi de brandul german, renumit Kesper, în cea mai recentă colecție de accesorii de bucătărie, dulapuri, comode și accesorii pentru casă.

Acest raft elegant și foarte util în orice casă combină funcția a unei comode pentru pantofi și a unei băncuțe confortabile și practice tapițata într-o pânză elegantă și puternică care va îmbunătăți funcționalitatea holului sau a garderobei tale.

Dulapul de pantofi Kesper este foarte încăpător - poate ține chiar și 10 perechi de pantofi . Este format din șase camere mai mici și două mai mari, a căror secțiune poate fi ajustată în funcție de nevoile dvs.
Designul elegant și simplu al acestui dulap modern de pantofi se va potrivi interioarelor de diferite tipuri în ceea ce privește decorul, din ce în ce mai puțin modelat pe tendințele actuale de decorare. Culori: alb și maro, in care s-a cusut perna decorativă pentru scaunul din hol, este și ea recent la modă, dar și combinație de culori atemporală și universală.

Acest dulap alb pentru încălțăminte folosește lemn de înaltă calitate certificat FSC. În acest fel, puteți fi sigur că producătorul respectă principiile managementului rațional al pădurilor , ține la ecologie și acționează într-o manieră responsabilă social.

Caracteristicile produsului:

  • combinație foarte practică a dulapului de pantofi cu scaun
  • rafturile albe ale suportului de pantofi din lemn pot fi personalizate < / span>
  • utilizare universală în diverse interioare
  • materie primă de bună calitate: lemn vopsit certificat FSC >
  • produs original al celebrului brand Kesper < / li >
Producător
Cod produs
30911
Producător
Kesper
Numărul de rafturi
10
Lungime (cm)
103,5
Latime (cm)
29,5
Inaltime (cm)
48
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
MDF
certificat
FSC
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel