Suport pentru șervețele din bambus + cutie de tacâmuri

  • Un plus atractiv și practic pentru orice masă
Suport pentru șervețele din bambus + cutie de tacâmuri
Suport pentru șervețele din bambus + cutie de tacâmuri
Suport pentru șervețele din bambus + cutie de tacâmuri
Suport pentru șervețele din bambus + cutie de tacâmuri
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un distribuitor de șervețele Kesper foarte practic este o combinație inteligentă și funcțională a unui suport pentru șervețele cu un recipient pentru tacâmuri. Ca și alte ustensile de bucătărie de la Kesper, acest organizator de bucătărie se distinge prin calitatea sa. Profesioniștii apreciază accesoriile de bucătărie ale acestui producător pentru fiabilitate , standard înalt de manoperă și selecția atentă a materialelor care vor servi mulți ani nu vor cauza probleme la curățare și vor fi sigure în contact cu alimentele.

< span style = "font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 10pt;"> Organizator de bucătărie pentru șervețele Kesper din material ușor, dar durabil și Fibră de bambus rezistentă la zgârieturi. Astfel de recipiente de depozitare sunt foarte practice și convenabile și, mai presus de toate, naturale.

Un recipient elegant din bambus are până la patru compartimente încăpătoare , astfel încât să puteți pune cu ușurință toate accesoriile de bucătărie și șervețelele necesare în el. < br />

Caracteristicile produsului:

  • organizator de bucătărie stilistic neutru și elegant
  • cutie spațioasă pentru tacâmuri si șervețele
  • produs durabil și ușor de întreținut
  • recipient original din bambus de la binecunoscutul brand Kesper
Producător
Cod produs
31070
Producător
Kesper
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
bambus
certificat
FSC
Lungime (cm)
21,5
Latime (cm)
18
Inaltime (cm)
9
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel