Rasnita de piper si sare, bambus, 2 bucati, KESPER

  • Rasnita de piper și sare într-o formă elegantă
Rasnita de piper si sare, bambus, 2 bucati, KESPER
Rasnita de piper si sare, bambus, 2 bucati, KESPER
Rasnita de piper si sare, bambus, 2 bucati, KESPER
Rasnita de piper si sare, bambus, 2 bucati, KESPER
129,99 RON
109,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cum obții cea mai intensă aromă din condimentele tale de gătit? Este simplu - folosește doar râșnițele de bucătărie! Acestea sunt gadgeturi mici și discrete, care pot face o mare diferență, scoțând aroma maximă din boabe. Vizitați magazinul nostru pentru a vedea gama completă de rasnite de sare și piper.

Rasnitele de piper de la marca germană Kesper sunt realizate din lemn natural de bambus . Datorită acestui fapt, dispozitivele nu numai că arată la modă și interesante, ci sunt și prietenoase cu natura. Desigur, lemnul de bambus este reciclabil și nu poluează mediul înconjurător și, în același timp, funcționează excelent în contact cu alimentele. Ambalajul din bambus garantează păstrarea aromei și prospețimii piperului și, în același timp, protejează împotriva umidității excesive și a aglomerării cristalelor de sare. Mecanismul de rasnire este realizat din metal, ceea ce garanteaza cea mai inalta calitate de utilizare si durabilitate a produsului. Setul este format din două râșnițe.

Rasnitele sunt, de asemenea, o idee de cadou interesantă! Luați în considerare acest set atunci când căutați cadouri de Crăciun sau o casă nouă pentru familie și prieteni. Destinatarii se vor bucura cu siguranta de un cadou atat de util, dar nu practic. Caracteristicile produsului:

  • rasnite,
  • dimensiunile unei singure rasnite sunt: ​​Ø 6 cm, înălțime 21 cm ,
  • carcasă din lemn de bambus natural cu mecanism metalic,
  • design la modă,
  • orificiile din agitatorul de sare sunt perfect potrivite pentru a doza cu precizie și pentru a nu săra prea mult vasul,
  • setul este format din două elemente: salnita și rasnita de piper,
  • produs al mărcii germane Kesper.

Producător
Cod produs
31352
Material dominant
bambus
Culoarea dominantă
maro
Inaltime (cm)
21,5
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
certificat
FSC
Diametru (cm)
6
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel