Coș de pâine, fructe, țesut, 29,5 x 23 cm, bej, Kesper

  • Coș de pâine, fructe, țesut, 29,5 x 23 cm, bej, Kesper
Coș de pâine, fructe, țesut, 29,5 x 23 cm, bej, Kesper
Coș de pâine, fructe, țesut, 29,5 x 23 cm, bej, Kesper
Coș de pâine, fructe, țesut, 29,5 x 23 cm, bej, Kesper
Coș de pâine, fructe, țesut, 29,5 x 23 cm, bej, Kesper
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coș de pâine din răchită artificială, care poate fi spălat cu ușurință în mașina de spălat vase

  • Coș țesut estetic: Coșul pentru pâine, fructe, în stil țesut, este un element fermecător al decorului mesei. Dimensiunile sale adecvate (lungime: 29,5 cm, latime: 23 cm, inaltime: 9,5 cm) va permit sa depozitati diverse produse alimentare, precum paine, chifle sau fructe proaspete. Le poți pune direct pe masă sau pe blatul din bucătărie.
  • Plastic durabil: Coșul este realizat din împletitură sintetică, care oferă o serie de avantaje în comparație cu răchita tradițională. Acest material este rezistent la crăpare, ușor de curățat. În plus, plasticul este rezistent la factorii externi, precum umiditatea sau radiațiile UV, ceea ce înseamnă că își păstrează aspectul estetic mai mult timp.
  • Practic și funcțional: coșul de plastic este practic de utilizat. Poate fi transportat cu ușurință datorită mânerelor confortabile. Plasticul este rezistent la umiditate și ușor de curățat pentru depozitarea igienică a pâinii și fructelor.
  • Rezistență la deteriorări: plasticul este durabil, ceea ce face coșul mai durabil decât materialele naturale, care este puțin probabil să fie dezinfectate complet. Este o soluție perfectă în gastronomie.
  • Ușor de curățat și igienic: coșul de plastic este ușor de curățat. Doar ștergeți-l cu o cârpă umedă sau spălați-l sub jet de apă. Dacă este necesar - îl puteți pune în mașina de spălat vase.
Producător
Cod produs
31501
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
29,5
Latime (cm)
23
Inaltime (cm)
9,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel