Coș de pâine, 35 x 20 cm, bej, Kesper

  • Coș de pâine, 35 x 20 cm, bej, Kesper
Coș de pâine, 35 x 20 cm, bej, Kesper
Coș de pâine, 35 x 20 cm, bej, Kesper
Coș de pâine, 35 x 20 cm, bej, Kesper
Coș de pâine, 35 x 20 cm, bej, Kesper
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coș de pâine, baghete - formă alungită ideală pentru pâinea direct din cuptor

  • Coșul de pâine practic: Coșul de pâine Kesper cu lungimea de 35 cm este ideal pentru depozitarea baghetelor sau a pâinii feliate. Dimensiunile sale adecvate (lățime: 20 cm, înălțime: 7,5 cm) vă permit să vă păstrați bucătăria sau masa ordonată.
  • Confecționat din plastic bej:  materialul imită răchita naturală. Impletitura artificiala are multe avantaje, cum ar fi faptul ca este usor de curatat si poate fi spalat in masina de spalat vase.
  • Ușor de curățat și igienic: răchita artificială este ușor de întreținut. Poate fi șters cu ușurință cu o cârpă umedă sau spălat în mașina de spălat vase. Acest material este igienic și rezistent la detergenți, ceea ce asigură depozitarea în siguranță a pâinii. Ajută la păstrarea pâinii proaspete mai mult timp, mai ales dacă o acoperiți cu o cârpă de in.
  • Durabilitate și rezistență la deteriorare: coșul de plastic este rezistent la deteriorare. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la fisuri sau deformări, coșul își păstrează structura și aspectul estetic pentru o lungă perioadă de timp. Acest lucru este deosebit de important în industria de catering, unde accesoriile durabile sunt esențiale.
  • Elegant și practic: Coșul de pâine Kesper nu numai că își îndeplinește funcția de depozitare, dar adaugă și eleganță și stil oricărei bucătării.
Producător
Cod produs
31503
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
35
Latime (cm)
20
Inaltime (cm)
7,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel