Tavă pizza, Ø 32 cm, tava de servire din lemn de salcam, Kesper

  • Tavă pizza, Ø 32 cm, tava de servire din lemn de salcam, Kesper
Tavă pizza, Ø 32 cm, tava de servire din lemn de salcam, Kesper
Tavă pizza, Ø 32 cm, tava de servire din lemn de salcam, Kesper
Tavă pizza, Ø 32 cm, tava de servire din lemn de salcam, Kesper
Tavă pizza, Ø 32 cm, tava de servire din lemn de salcam, Kesper
79,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Tavă rotundă din lemn - o modalitate convenabilă de a servi pizza și focaccia

  • Proprietăți unice ale lemnului de salcâm: tava noastră de pizza este realizată din lemn de salcâm de înaltă calitate. Materialul este cunoscut pentru rezistența, duritatea și rezistența naturală la umiditate. Structura lemnului de salcâm este caracterizată de multe nuanțe de maro, ceea ce conferă un aspect unic.
  • O alternativă elegantă la o farfurie: alegând o tava de pizza din lemn de salcâm, poți crea o prezentare unică a mâncărurilor tale preferate. Produsul oferă o suprafață mai mare decât o farfurie tradițională, ceea ce permite aranjarea liberă și servirea într-un mod atractiv.
  • Dimensiuni practice și construcție solidă: Tava noastră de pizza are o dimensiune impresionantă de Ø 32 cm și o grosime de 2 cm. Datorită acestui lucru, puteți servi liber pizza și alte feluri de mâncare. Tava este solid realizata si asigura stabilitate la servire.
  • Certificat FSC pentru lemn durabil: Tava noastră de pizza din lemn de salcâm este certificată FSC, ceea ce înseamnă că lemnul folosit în producția sa provine din surse durabile. Acest lucru este important pentru planeta noastră, deoarece ne pasă de protejarea pădurilor și a resurselor naturale. Alegând consiliul nostru, susțineți dezvoltarea durabilă și grija pentru mediul natural.
Producător
Cod produs
31562
certificat
FSC
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Latime (cm)
32
Inaltime (cm)
2
Diametru (cm)
32
Caracteristici suplimentare
mana de spalat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel