Set 6 tocatoare din bambus pe suport, KESPER

  • 6 tocatoare din bambus pe un suport
Set 6 tocatoare din bambus pe suport, KESPER
Set 6 tocatoare din bambus pe suport, KESPER
Set 6 tocatoare din bambus pe suport, KESPER
Set 6 tocatoare din bambus pe suport, KESPER
99,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un tocator este la fel de important în bucătărie ca farfuriile sau tacâmurile. Nimeni nu-și poate imagina procesul de gătit sau chiar pregătirea unui mic dejun simplu fără un tocator. Tăiem legume, carne, brânză și multe alte lucruri care sunt menite să pregătească o anumită creație culinară. Așa cum avem nevoie de un cuțit bine ascuțit, este și necesar să avem un tocator confortabil și decent.

Tocatoarele de bucătărie Kesper sunt o garanție atât a confortului, cât și a calității menționate mai sus. Colecția mărcii include tocatoare din diverse materiale - lemn, plastic și chiar sticlă . Toate vor satisface așteptările chiar și ale celor mai pretențioși bucătari. Sunt rezistente și frumoase. Sunt potrivite nu numai pentru tăiere, ci și pentru decorarea mesei. Oricine va găsi cu siguranță un tocator care să li se potrivească estetic și practic.

Perfect ca idee de cadou de inaugurare a casei . Cu siguranță va aduce bucurie gazdei care este în proces de finalizare a echipamentelor mici de bucătărie. Va fi și o asociere bună după sărbătoare.

Caracteristicile produsului:

  • 6 tocatoare de bambus pe un suport,
  • Produs Kesper rafinat,
  • O idee grozavă pentru un cadou de inaugurare a casei.

Producător
Cod produs
31884
Material dominant
bambus
Culoarea dominantă
maro
Latime (cm)
15
Inaltime (cm)
30
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
certificat
FSC
compoziţie
100% bambus
Lungime (cm)
7
Numărul certificatului FSC
FSC-C014021
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel