Cutie de lemn, organizator de pin, 40 x 30 cm, Kesper

  • Cutie de lemn, organizator de pin, 40 x 30 cm, Kesper
Cutie de lemn, organizator de pin, 40 x 30 cm, Kesper
Cutie de lemn, organizator de pin, 40 x 30 cm, Kesper
Cutie de lemn, organizator de pin, 40 x 30 cm, Kesper
Cutie de lemn, organizator de pin, 40 x 30 cm, Kesper
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cutie din lemn pentru bucătărie sau cămară - organizare perfectă în casa ta

  • Naturalitatea și durabilitatea lemnului: Această cutie de depozitare din lemn este realizată din lemn de pin de înaltă calitate, ceea ce o face durabilă și rezistentă la deteriorare. Lemnul de pin are un aspect natural frumos, adăugând farmec și căldură bucătăriei dumneavoastră.
  • Aspect estetic: culoarea deschisă a lemnului se potrivește multor interioare de bucătărie. Datorită acestui fapt, cutia devine nu doar o soluție practică de depozitare, ci și un element decorativ estetic care adaugă farmec spațiului tău din bucătărie.
  • Alegere ecologică: alegând o cutie de bucătărie din lemn, îți pasă de mediul natural. Lemnul din surse responsabile este certificat FSC.
  • Durabilitate și funcționalitate: cutia are o construcție solidă care îi asigură durabilitatea și utilizarea pe termen lung. Datorita dimensiunilor adecvate - 30 x 20 x 14 cm - ofera suficient spatiu pentru a depozita diverse obiecte din bucatarie, precum condimente, ceaiuri, zahar si alte produse esentiale.
  • Polivalent: Cutia din lemn Kesper va funcționa nu numai în bucătărie, ci și în alte încăperi unde aveți nevoie de o soluție de depozitare practică și elegantă. O poți folosi în baie, sufragerie sau birou pentru a organiza și depozita articole mici într-un mod elegant.
Producător
Cod produs
32033
certificat
FSC
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
40
Latime (cm)
30
Inaltime (cm)
14
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel