Tocator din lemn de fag, 23 x 15 cm, Kesper

  • Tocator din lemn de fag, 23 x 15 cm, Kesper
Tocator din lemn de fag, 23 x 15 cm, Kesper
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Tocator din lemn - din lemn de fag cu aspect natural si certificat FSC. 100% Lemn de Fag: Tocatorul este realizat din lemn de fag, care se remarca prin duritate, durabilitate si farmecul natural. Lemnul de fag este cunoscut pentru structura sa densă, ceea ce face tocatorul mai rezistent la zgârieturi și deteriorare în comparație cu alte tipuri de lemn. Lemnul impregnat este ușor de întreținut. Dimensiune și grosime optime: Are o dimensiune compactă de 23 x 15 x 1 cm, ceea ce il face ideal atât pentru utilizarea de zi cu zi, cât și atunci când ieșiți în oraș. Grosimea adecvată asigură stabilitatea în timpul tăierii și minimizează riscul să se miște pe blatul din bucătărie. Originea UE in Romania: Este fabricat in Uniunea Europeana, Romania. Certificat FSC: Este certificat FSC, ceea ce confirmă că lemnul provine din surse durabile. Suprafață unsă: A fost acoperit cu ulei, care il protejează de umiditate și murdărie. Lemnul acoperit cu ulei face tocatorul mai rezistent la umiditate, ceea ce îi afectează durabilitatea și rezistența.
Producător
Cod produs
32235
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
23
Latime (cm)
15
Inaltime (cm)
1
certificat
FSC
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel