Tocator din lemn de fag, dreptunghiular cu caneluri, 40 x 28 cm, Kesper

  • Tocator din lemn de fag, dreptunghiular cu caneluri, 40 x 28 cm, Kesper
Tocator din lemn de fag, dreptunghiular cu caneluri, 40 x 28 cm, Kesper
139,99 RON
74,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 46% (65,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Tocator din lemn - alege lemn de fag rezistent in stil clasic. Tocator din lemn de fag: Tocatorul este realizata din lemn de fag de calitate superioara, care se remarca prin duritate si farmecul natural. Lemnul de fag este cunoscut pentru structura sa densă, ceea ce face tocatorul mai rezistent la zgârieturi și deteriorare în comparație cu alte tipuri de lemn. Desigur, o alegere bună: Se remarcă prin aspectul său natural. Este o alegere ecologica in comparatie cu cele din plastic. Lemnul de fag este un material regenerabil și biodegradabil, ceea ce face tocatorul mai ecologic. Forma dreptunghiulara cu caneluri practice: Are o forma dreptunghiulara care ofera o suprafata mare de lucru pentru tocarea diverselor ingrediente. Produsul este echipat cu caneluri practice pe laterale care ajuta la retinerea sucurilor si a resturilor de ingrediente tocate. Lemn impregnat cu ulei: A fost tratat cu ulei, care protejează lemnul de umiditate, făcând tocatorul mai rezistent. Ungerea cu ulei a lemnului de fag oferă un aspect natural și îi subliniază frumusețea. Certificat FSC: Este certificat FSC, ceea ce confirma ca lemnul provine din surse durabile. De asemenea, este de menționat faptul că acest produs este realizat integral în România.
Producător
Cod produs
32252
certificat
FSC
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
40
Latime (cm)
28
Inaltime (cm)
2
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel