Organizator baie, Bej, CURLY

  • Organizator pentru baie practic si eficient
Organizator baie, Bej, CURLY
Organizator baie, Bej, CURLY
Organizator baie, Bej, CURLY
Organizator baie, Bej, CURLY
Organizator baie, Bej, CURLY
Organizator baie, Bej, CURLY
Organizator baie, Bej, CURLY
Organizator baie, Bej, CURLY
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Organizarea spațiului și a obiectelor acasă nu trebuie să fie dificilă! Cu containere, coșuri și cutii de depozitare disponibile în magazinul nostru, poți să aduci cu ușurință ordine în lucrurile tale. Răsfoiți întreaga gamă de organizatoare disponibile în magazinul nostru.

Coșul de baie CURLY este un produs practic de la renumitul brand WENKO. Dimensiunile coșului : lungime 15 cm x lățime 10,5 cm x înălțime 11 cm sunt foarte versatile. Elegant culoarea arată clasică și se va potrivi cu orice interior.

Articolul arată îngrijit și elegant, așa că nu trebuie să-l ascundeți în dulapuri. Se poate la fel de bine să stea deasupra - este un plus interesant în sine .. Aceasta este o soluție excelentă pentru baie - accesoriile cosmetice vor fi întotdeauna la îndemână, dar în același timp protejate împotriva prafului și a umezelii din cameră .. Mai mult , va funcționa într-o cameră sau dormitor pentru copii pentru depozitarea obiectelor mici.. Există o mulțime de posibilități! Dimensiunea mică face ca produsul să fie foarte practic . Materialul din care a fost fabricat produsul te poate surprinde - este hârtie! . Este un material surprinzător de durabil, ușor și arată și frumos.

Caracteristicile produsului:

  • organizator baie CURLY,
  • dimensiuni coș: lungime 15 cm x lățime 10,5 cm x înălțime 11 cm,
  • recipientul va fi util nu numai în baie, ci și în alte încăperi pentru depozitarea tuturor lucrurilor mici,
  • din hârtie ușoară, dar și rezistentă,
  • un produs al renumitului brand WENKO.


Producător
Cod produs
33267
Lungime (cm)
15
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
hârtie
Inaltime (cm)
11
Latime (cm)
10,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel