FLORI, raft de baie pe colț WENKO

FLORI, raft de baie pe colț WENKO
FLORI, raft de baie pe colț WENKO
FLORI, raft de baie pe colț WENKO
FLORI, raft de baie pe colț WENKO
FLORI, raft de baie pe colț WENKO
FLORI, raft de baie pe colț WENKO
49,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

FLORI, raft de baie pe de colț WENKO . Accesoriile care apar într-o baie modernă bine organizată ar trebui să fie elegante și practice. Rafturile pentru baie, dozatoarele de săpun și produsele cosmetice sunt adesea produse alese. Nu este de mirare: acestea vin în multe culori, modele și forme diferite, astfel încât să putem alege cu ușurință un accesoriu care să se potrivească interiorului nostru. Într-o baie ordonată, bine organizată, cu siguranță ne vom simți confortabil la duș sau alte tratamente de înfrumusețare.

Raftul de baie FLOWERS este un produs care se va potrivi într-o baie modernă bine organizată . Standul are un singur nivel și este adaptat pentru a fi montat în colțul dușului. Produsul are dimensiuni optime: 25,5 cm x 19 cm x 6 cm (lungime x lățime x înălțime), deci nu ocupă mult spațiu și, în același timp, vă permite să stocați toate produsele cosmetice necesare .

Raftul este fabricat din din plastic durabil , astfel încât acest accesoriu va arăta bine cu alte accesorii moderne pentru baie. Consultați oferta magazinului nostru și compuneți propriul set de accesorii practice pentru baie.

Caracteristicile produsului:

  • Raftul de baie FLOWERS,
  • își va găsi locul în special în băile moderne și clasice,
  • raftul are un singur nivel și este adaptat pentru instalare în colțul dușului,
  • un produs cu dimensiuni de 25,5 cm x 19 cm x 6 cm,
  • raftul este din plastic durabil,
  • accesoriul arată bine în prezența altor accesorii moderne pentru baie,
  • un produs Wenko.

Producător
Cod produs
33291
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
plastic
Inaltime (cm)
6
Lungime (cm)
25,5
Latime (cm)
19
Instalare
fara foraj
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel