Covor de baie PARADISE, WENKO

  • Covorasul sigur și plăcut la atingere este un accesoriu esențial în fiecare baie
Covor de baie PARADISE, WENKO
Covor de baie PARADISE, WENKO
Covor de baie PARADISE, WENKO
Covor de baie PARADISE, WENKO
Covor de baie PARADISE, WENKO
Covor de baie PARADISE, WENKO
74,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

PARADISE, WENKO covor negru de baie . Nu este plăcut să ai o podea rece în baie în timpul toaletei de seară sau de dimineață. Cu toate acestea, acest lucru poate fi rezolvat într-un mod elegant, eficient și foarte simplu! Cea mai bună soluție este un covor de baie pe care îl poți așeza direct la duș, în fața chiuvetei sau a toaletei. Alegerea covorașului potrivit este, de asemenea, importantă din motive de siguranță . Gresia alunecoasă și podeaua umedă sunt factori care ar trebui eliminați, mai ales dacă baia este folosită de copii sau de bătrâni.

Un covor de baie nu trebuie să fie neapărat obișnuit: în oferta noastră veți găsi o gamă largă de covoare de baie în multe stiluri, culori și forme diferite! Covorul de baie negru PARADISE este un produs al renumitului brand Wenko. Produsul este plăcut la atingere . De asemenea, se caracterizează printr-un motiv uniform.

Covorul negru de baie PARADISE, datorită dimensiunilor sale standard de 70 cm x 50 cm (lungime x lățime) , se va potrivi cu ușurință în majoritatea băilor tradiționale. Produs în culoarea neagră. Covorașul este din bumbac natural. Pune-l în baie și bucură-te de o suprafață sigură, prietenoasă cu picioarele desculțe și caldă!

Caracteristicile produsului:

  • PARADISE covor negru de baie,
  • produsul măsoară 70 cm x 50 cm (lungime x lățime),
  • covorul este plăcut la atingere,
  • covorașul este din bumbac natural,
  • se caracterizează și printr-un motiv uniform,
  • un produs al renumitului brand Wenko.
  • < /ul>

Producător
Cod produs
33313
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
bumbac
Latime (cm)
50
Lungime (cm)
70
compoziţie
100% bumbac
formă
prostokątny
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel