Covor baie STEPS, 70 x 120 cm, WENKO

  • Covor de baie la modă
Covor baie STEPS, 70 x 120 cm, WENKO
Covor baie STEPS, 70 x 120 cm, WENKO
Covor baie STEPS, 70 x 120 cm, WENKO
Covor baie STEPS, 70 x 120 cm, WENKO
Covor baie STEPS, 70 x 120 cm, WENKO
Covor baie STEPS, 70 x 120 cm, WENKO
239,99 RON
159,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 33% (80,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covorul de baie STEPS, gri deschis, 70 x 120 cm este un accesoriu obligatoriu în fiecare baie. Pentru confort, pentru caldura si pentru decor. Puneți un covor pe podeaua băii, care nu numai că va schimba vizual interiorul, ci va oferi și căldură plăcută și o atingere plăcută picioarelor dumneavoastră. Alege covorul perfect pentru baia ta pentru a te bucura de confortul toaletei tale de dimineata sau a baii de seara. Profita de sortimentul bogat al magazinului nostru!

Covorul de baie STEPS are o formă dreptunghiulară , cea mai universală. Covorul are dimensiunile 70 x 120 cm . Datorită acestui fapt, se va potrivi în majoritatea băilor, chiar și în cele mici și, în același timp, este suficient de mare pentru a putea sta liber pe el și a se deplasa în spațiul băii. Produsul este fabricat din microfibră - un material durabil care este rezistent la abraziune sau decolorare.

Covorașul se poate spăla la mașină la o temperatură de maxim 30 de grade. Datorită acestui lucru, este posibil să se mențină curățenia și igiena fără prea mult efort. Covorul de baie este simplu, într-o singură culoare . Culoarea discretă, gri deschis, se va potrivi majorității interioarelor. Covorul va funcționa mai ales într-o cameră decorată în stil clasic și modern. Covorul de baie STEPS este un proiect al cunoscutului brand WENKO, specializat în producerea de elemente la modă și practice de echipamente și decorațiuni interioare.

Caracteristicile produsului:

  • Covor de baie STEPS,
  • uni, monocolor,
  • culoare gri deschis,
  • dimensiuni produs: 70 x 120 cm ,
  • din microfibră de calitate superioară
  • covorul poate fi spălat la mașină la o temperatură de maxim 30 de grade,
  • un produs marca WENKO.

Producător
Cod produs
33465
Latime (cm)
70
Lungime (cm)
120
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
poliester
formă
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel