Umeras baie SAVONA mat, WENKO

  • Cârlig clasic pentru prosoape
Umeras baie SAVONA mat, WENKO
Umeras baie SAVONA mat, WENKO
Umeras baie SAVONA mat, WENKO
Umeras baie SAVONA mat, WENKO
Umeras baie SAVONA mat, WENKO
Umeras baie SAVONA mat, WENKO
Umeras baie SAVONA mat, WENKO
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Umerașul pentru prosoape este realizat din material compact de cea mai bună calitate de la WENKO. Datorită acestui fapt, umerasele sunt rezistente la deteriorare. Oferta de umerase se caracterizeaza printr-o forma mica, rotunda si o durabilitate considerabila.

Umerașul are o culoare fină, . Este o nuanta foarte universala care se potriveste oricarui tip de baie. Îl poți instala cu ușurință lângă chiuvetă. Mai important, umerasele sunt extrem de puternice - pot rezista la o sarcină foarte mare.

Puteți agăța nu numai prosoape, ci și haine. Umerașul original, este potrivit pentru fiecare tip de baie. Datorită acestui fapt, obiectele agatate nu alunecă și nu cad. Acest element practic va îmbunătăți viața de zi cu zi a întregii familii. Organizarea băii vă va ajuta.

În plus, umerașul este ușor și rapid de instalat. Tot ce trebuie să faceți este să îndepărtați folia, să alegeți locul potrivit pe peretele băii! Avantajul acestei soluții este și faptul că poți scoate oricând suportul și îl poți așeza într-un alt loc. Umerașul Wenko nu necesită îngrijire specială. O cârpă umedă este suficientă pentru a o menține curată.

Caracteristicile produsului:

  • Umerașul este fabricat din material de înaltă calitate,
  • asamblare ușoară,
  • propunerea cunoscutului brand WENKO,
  • rezistență ridicată
  • o culoare clasică
  • umerasele au cârlige bine profilate, subțiri, datorită cărora prosoapele nu cad,
  • nu necesită nicio întreținere specială.


Producător
Cod produs
33511
Diametru (cm)
5
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
oțel inoxidabil
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel