Cuier pentru baie SAVONA, WENKO

Cuier pentru baie SAVONA, WENKO
Cuier pentru baie SAVONA, WENKO
Cuier pentru baie SAVONA, WENKO
Cuier pentru baie SAVONA, WENKO
Cuier pentru baie SAVONA, WENKO
Cuier pentru baie SAVONA, WENKO
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

SAVONA, cuier pentru baie WENKO . Aveți grijă de partea practică a băii dvs. și organizați un loc pentru prosoape cu umerașe convenabile, elegante și noi. Aceste accesorii discret și în același timp foarte practice sunt indispensabile în fiecare toaletă, baie sau instalație sanitară. Ei îndeplinesc o sarcină foarte simplă. Datorită acestora, prosoapele de față sau de mână și prosoapele de baie sunt întotdeauna la îndemână. Datorită diferitelor metode de montare, acestea pot fi atașate cu ușurință oriunde , de exemplu lângă o cadă, lavoar sau cabină de duș.

Umerașul pentru baie SAVONA este un accesoriu practic pentru baie de la marca germană Wenko aleasă de bună voie. Umerașul are un mâner practic sub formă de cârlig pe care puteți atârna haine sau prosoape. Produsul este fabricat din oțel inoxidabil. cuierul este foarte compact și ocupă puțin spațiu datorită dimensiunilor sale: 5 cm x 2 cm. Ușurința de instalare este un mare avantaj al produsului prezentat.

Asigurați-vă că verificați oferta noastră. Veți găsi acolo o selecție foarte mare de umerașe de baie în multe culori, modele și forme diferite, care vor fi găsite în interioare decorate în diferite stiluri, inclusiv modern, clasic, industrial.

Caracteristicile produsului:

  • cuier de baie SAVONA,
  • cuierul are un mâner practic sub formă de cârlig, pe care puteți atârna haine sau prosoape,
  • produsul este fabricat din oțel inoxidabil,
  • cuierul este foarte compact și ocupă puțin spațiu,
  • un produs cu dimensiuni de 5 cm x 2 cm,
  • un avantaj suplimentar este ușurința instalării sale,
  • un produs al popularului brand german Wenko.

Producător
Cod produs
34172
Diametru (cm)
5
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
metal
Instalare
fara foraj
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel