Covoras baie BELIZE, Gri deschis, 55x65 cm.

  • Un covor cald și sigur este un accesoriu esențial în fiecare baie
Covoras baie BELIZE, Gri deschis, 55x65 cm.
Covoras baie BELIZE, Gri deschis, 55x65 cm.
Covoras baie BELIZE, Gri deschis, 55x65 cm.
Covoras baie BELIZE, Gri deschis, 55x65 cm.
169,99 RON
119,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (50,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

BELIZE covor de baie gri deschis, 55 x 65 cm . Podeaua rece din baie în timpul toaletei de seară sau dimineața nu este plăcută. Cu toate acestea, acest lucru poate fi tratat într-un mod elegant, eficient și foarte simplu! O soluție inteligentă este un covor de baie pe care îl puteți așeza direct în fața toaletei, chiuvetei sau dușului. Alegerea covorului potrivit este, de asemenea, importantă din motive de siguranță . Gresia alunecoasă și podeaua umedă sunt factori care ar trebui eliminați, mai ales dacă baia este folosită de bătrâni sau copii.

Un covor de baie nu trebuie să fie obișnuit: oferim o selecție largă de covoare de baie în multe culori, forme și stiluri diferite! Covorul de baie gri deschis BELIZE este un produs al mărcii recomandate Wenko. Produsul are o acoperire antiderapantă suplimentară și peri foarte lungi și moi, cu o grosime de 30 mm . Are și un motiv uniform.

Covor de baie gri deschis BELIZE, datorită dimensiunilor sale standard de 55 cm x 65 cm (lungime x lățime) , se va potrivi cu ușurință în majoritatea băilor tradiționale. Produs în culoare gri deschis. Covorul este confectionat din poliester si microfibra. Puneți-l în baie și bucurați-vă de o suprafață prietenoasă cu desculții, sigură și caldă!

Caracteristicile produsului:

  • Covor de baie gri deschis BELIZE,
  • produsul are dimensiuni de 55 cm x 65 cm (lungime x lățime),
  • covorul are un strat suplimentar antiderapant și foarte lung și peri moi cu grosimea de 30 mm,
  • covorașul este fabricat din poliester și microfibră,
  • se caracterizează și printr-un motiv uniform,
  • un produs al mărcii recomandate Wenko.

Producător
Cod produs
33626
Culoarea dominantă
gri
formă
prostokątny
Material dominant
poliester
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel