Covoras baie BELIZE, Visiniu, 60x90 cm, WENKO

  • Un covor moale care va avea grijă de confortul picioarelor tale
Covoras baie BELIZE, Visiniu, 60x90 cm, WENKO
Covoras baie BELIZE, Visiniu, 60x90 cm, WENKO
Covoras baie BELIZE, Visiniu, 60x90 cm, WENKO
Covoras baie BELIZE, Visiniu, 60x90 cm, WENKO
Covoras baie BELIZE, Visiniu, 60x90 cm, WENKO
Covoras baie BELIZE, Visiniu, 60x90 cm, WENKO
269,99 RON
159,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 41% (110,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

BELIZE covor baie, visiniu, 60 x 90 cm, WENKO . Pentru decor, pentru căldură și pentru confort. Puneți un covor pe podeaua băii, care nu numai că va schimba vizual interiorul, dar va oferi și căldură confortabilă și vă va răsfăța picioarele cu o atingere frumoasă. Alegeți cel mai bun covor pentru baia dvs. pentru a vă bucura de confortul toaletei de dimineață sau a băii de seară. Profitați de oferta extinsă a magazinului nostru!

Covorul de baie BELIZE are o formă standard, dreptunghiulară care este una dintre cele mai versatile. Covorul măsoară 60 x 90 cm. Datorită acestui fapt, se va potrivi în majoritatea băilor, chiar și în cele mici. În același timp, este suficient de mare pentru a putea sta liber pe el și a vă deplasa în spațiul băii. Produsul este fabricat din poliester - un material durabil rezistent la decolorare și abraziune.

Covorul se poate spala in mașina la o temperatură maximă de 40 de grade. Datorită acestui fapt, este posibil să mențineți un spațiu îngrijit și igienic fără eforturi mari. Covorul de baie este moale, de o singură culoare și are peri lungi. Culoarea redusă, visiniu, se va potrivi cu interiorul îndrăzneț și modern. decorat într-un stil minimalist, modern. Covorul de baie BELIZE este un proiect al unei companii germane dovedite WENKO, specializată în producția de elemente la modă și practice de design interior și decor.

Caracteristici ale produsului:

  • Covor de baie BELIZE,
  • are peri lungi,
  • într-o culoare redusă, maro,
  • dimensiunile produsului: 60 x 90 cm,
  • din poliester rezistent
  • poate fi spălat la mașină la o temperatură maximă de 40 de grade,
  • produs al cunoscutului brand german WENKO.

Producător
Cod produs
33894
Inaltime (cm)
90
Instructiuni de spalare
se spala in 40°C
Latime (cm)
60
Culoarea dominantă
burgundia
Material dominant
poliester
formă
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel