Uscător de rufe din aluminiu, WENKO

  • Un uscător de rufe ușor și practic
Uscător de rufe din aluminiu, WENKO
Uscător de rufe din aluminiu, WENKO
Uscător de rufe din aluminiu, WENKO
Uscător de rufe din aluminiu, WENKO
Uscător de rufe din aluminiu, WENKO
Uscător de rufe din aluminiu, WENKO
499,99 RON
219,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 56% (280,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cele mai funcționale uscătoare de baie sunt uscătoarele ușoare, ușor de pliat, pliabile, pe care le puteți ascunde cu ușurință într-un dulap sau în spatele unui raft de baie atunci când rufele și lenjeria spălate se usucă și nu mai este nevoie de uscătorul de rufe. Un uscător de rufe este un must-have în baie, iar modelul pliabil va fi perfect atunci când spălăm mult și des, și avem o zonă mică de folosit.

Uscătorul de rufe din aluminiu WENKO datorită brațelor pliabile, vă va permite să uscați o cantitate mare de rufe fără a bloca spațiul excesiv. Uscătorul de baie prezentat este extrem de practic și ingenios, care vă oferă până la 18m spațiu pentru agățarea unei cantități mari de lenjerie spălată. Este un uscător de rufe excelent, de înaltă calitate, pentru toți cei care apreciază soluțiile convenabile și organizarea inteligentă a spațiului. Uscătorul pe picioare de la marca WENKO este fabricat din aluminiu, ceea ce îl face o structură durabilă și ușoară. Mecanismul care desfășoară cuierul de baie este simplu, iar uscătorul în sine este foarte la îndemână, datorită căruia sarcinile de acasă vor deveni mai puțin epuizante pentru tine.

Caracteristicile produsului:

  • uscător de baie pliabil ușor și practic,
  • suport de rufe cu suprafață mare,
  • uscător pe picioare cu mecanism de pliere ușor,
  • din aluminiu ușor de înaltă calitate pentru haine,
  • produs de marcă al companiei WENKO.
Producător
Cod produs
34079
Latime (cm)
56
Lungime (cm)
172
Inaltime (cm)
112
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
aluminiu
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel