Umeraș cu cleme

  • Un plus practic pentru casa ta.
Umeraș cu cleme
Umeraș cu cleme
Umeraș cu cleme
Umeraș cu cleme
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un lucru mic practic care va fi de folos în fiecare casă. Un cuier special cu cleme va ușura depozitarea lenjeriei și a altor articole vestimentare mici. Datorită acestuia, găsirea unei perechi de șosete nu va mai fi o problemă. Va fi apreciat de persoanele care se ocupă de ordinea în garderoba lor, care, datorită unui cuier special, vor sorta lenjeria intimă astfel încât completarea ținutei pentru fiecare ocazie să ia la propriu un moment. Umerașul economisește spațiu în dulap. Se va dovedi de neprețuit atunci când uscați lenjeria atunci când există puțin spațiu pe uscător. De asemenea, va împiedica hainele să fie suflate de vânt . Umerașul măsoară 36 x 33 cm și este echipat cu 8 cleme. Elementele ascuțite ale clemelor și ale cuierului sunt acoperite cu plastic , care protejează hainele de deteriorare.

Caracteristicile produsului:

  • Umeraș metalic cu cleme
  • Clips PVC
  • Perfect pentru sortarea articolelor vestimentare mici < / li>
  • Umeraș practic
  • 4 niveluri de uscare, depozitare
  • Economisiți spațiu în garderobă
  • Neprețuit atunci când există puțin spațiu pe uscător
Cod produs
34993
tipar
jasnoszary
Producător
5five Simply Smart
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
metal
Latime (cm)
33
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel