Termos CANDY L, KOZIOL

  • Termos CANDY L, KOZIOL
Termos CANDY L, KOZIOL
Termos CANDY L, KOZIOL
Termos CANDY L, KOZIOL
Termos CANDY L, KOZIOL
Termos CANDY L, KOZIOL
Termos CANDY L, KOZIOL
Termos CANDY L, KOZIOL
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Termos CANDY L, KOZIOL. Termos: Este un însoțitor durabil și practic. Capacitatea sa este de 425 ml. Are un diametru de 7,4 cm și o înălțime de 21,7 cm. Ecologic: OASE este o sticlă de apă realizată din plastic ecologic și reciclabil. Nu conține BPA, așa că vă puteți bucura de apă proaspătă fără să vă faceți griji cu privire la substanțele nocive. Economie de energie: Producția sticlei de apă OASE necesită cu până la 90% mai puțină energie decât producerea sticlelor din sticlă sau aluminiu. Multifunctionalitate: Sticla de apa OASE va functiona nu numai ca sticla de apa, ci si ca sticla de sala de sport. Datorită designului confortabil și plasticului durabil, este un companion excelent în timpul antrenamentului și a tuturor activităților fizice în aer liber. Igienic: Capacitatea de a deșuruba cu ușurință sticla de apă face mai ușoară curățarea acesteia și chiar vă permite să spălați temeinic elementele individuale în mașina de spălat vase. O poți păstra cu ușurință curata și te vei putea bucura mereu de apă proaspătă și răcoritoare.
Producător
Cod produs
36405
compoziţie
nu include BPA
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Inaltime (cm)
21,7
Diametru (cm)
7,4
Capacite (ml)
425
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel