Prosop de baie din bumbac

  • Moale și absorbant
Prosop de baie din bumbac
Prosop de baie din bumbac
Prosop de baie din bumbac
Prosop de baie din bumbac
Prosop de baie din bumbac
Prosop de baie din bumbac
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Prosoape mari de baie și prosoape mici pentru față și mâini din colecția unui producător francez de textile de casă elegante și practice, Atmosphera Créateur d'intérieur este invariabil o garanție a calității celei mai înalte a manoperei și a selecției țesăturilor de cea mai bună calitate.

Prosopul de baie mic prezentat din cea mai recentă colecție a acestui brand este extrem de absorbant , prosop de bumbac pufos, țesătură scurtă, care asigură uscare confortabilă, rapidă și sigură pentru pielea dumneavoastră. Bumbacul este delicat cu pielea, foarte plăcut la atingere și fără probleme în timpul spălării. Prosoapele din bumbac natural se spala bine, nu se deterioreaza prematur, nu se rup.

Puteți combina acest prosop elegant cu alte articole din serie pentru a crea propriul set de textile pentru baie elegant. Prosoapele de baie din această colecție sunt decorate cu un chenar șic, subtil, care le oferă un finisaj frumos , perfect pentru orice baie elegantă.

Caracteristicile produsului:

  • prosop elegant din bumbac gri
  • prosop de baie foarte absorbant și pufos,
  • chenar decorativ elegant și manopera excelentă
  • prosop moale și pufos, plăcut la atingere,
  • prosop din bumbac de calitate superioară 450 g/m2,
  • produs de marcă de la Atmosphera Créateur d'intérieur.
Producător
Cod produs
37425
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
bumbac
Latime (cm)
70
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel