Cuvertură de pat din bumbac cu franjuri

Cuvertură de pat din bumbac cu franjuri
Cuvertură de pat din bumbac cu franjuri
Cuvertură de pat din bumbac cu franjuri
Cuvertură de pat din bumbac cu franjuri
Cuvertură de pat din bumbac cu franjuri
Cuvertură de pat din bumbac cu franjuri
119,99 RON
99,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cuvertura eleganta din bumbac a brandului francez Atmosphera Créateur d'intérieur va atrage toți iubitorii de accesorii decorative elegante și funcționale. Această cuvertură de pat gri pe o canapea nu numai că va decora camera în care va fi amplasată, ci și va proteja mobila împotriva murdăriei sau a deteriorarii atunci când este folosită ca husă de canapea. De asemenea, vă va fi de ajutor ori de câte ori doriți să vă protejați de frig și să vă încălziți.

Culorile la modă în prezent vă vor face mai ușor să ajustați cuvertura la aranjamentul aproape oricărui interior. Clasică în ceea ce privește designul, pătura cu franjuri va arăta fantastic ca si cuvertură de pat într-o cameră sau cuvertură de pat elegantă într-un dormitor. Această cuvertură de pat subțire, perfect cusută, este confecționată cu grijă din bumbac natural moale, plăcut la atingere, de înaltă calitate.

Datorită acestui lucru, pătura arată cu gust și nu își va pierde farmecul nici după mult timp. Pătura de bumbac nu se decolorează, nu se deformează și este ușor de curățat chiar și la temperaturi mai scăzute.

Caracteristicile produsului:

  • cuvertură de pat elegantă cu franjuri
  • practică, din bumbac, pentru canapea, sau pat
  • cuvertură de pat din bumbac moale și prietenoasă cu pielea
  • material rezistent
  • produs de marcă al companiei franceze Atmosphera Créateur d'intérieur
Producător
Cod produs
37438
Latime (cm)
160
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
220
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel