Tocator din bambus

Tocator din bambus
Tocator din bambus
Tocator din bambus
Tocator din bambus
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Atunci când alegi accesoriile de bucătărie, alegi funcționalitatea, durabilitatea și fiabilitatea produselor. Ustensilele acestui brand îi conving pe bucătari prin calitatea excelentă a materialelor folosite, certificate și sigure în contact cu alimentele și caracterul practic al soluțiilor.

Tocatorul de bambus vă va servi mult timp, va arăta estetic în ciuda trecerii timpului, deoarece este foarte > rezistent la uzură și zgârieturi Va fi perfect și ca acoperire pentru blaturile de bucătărie sau blatul de masă. Vă oferă mai mult spațiu de lucru în bucătărie prin plasarea sa deasupra aragazului.

Tocatorul din bambus este un produs extrem de solid , cu siguranță mai durabil decât tocatoarele din alte materiale, ușoare, rezistente la temperaturi ridicate și umiditate. Tocatorul din bambus este ușor de curățat și de îngrijit.

  • tocator din bambus cu un design elegant,
  • tocator mare, cu o suprafata mare de lucru,
  • tocator de înaltă calitate, durabil și igienic,
  • tocator de bambus original de la o companie olandeză.
Cod produs
37487
Lungime (cm)
35
Culoarea dominantă
bej
Producător
5five Simply Smart
Material dominant
bambus
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Latime (cm)
24
Inaltime (cm)
4
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel