Perna bebelus in forma de lebada, 33 cm

Perna bebelus in forma de lebada, 33 cm
Perna bebelus in forma de lebada, 33 cm
Perna bebelus in forma de lebada, 33 cm
Perna bebelus in forma de lebada, 33 cm
74,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (15,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Pernele decorative și fețele de pernă decorative sunt o completare perfectă a amenajării în camera copiilor. O pernă pufoasă și moale în formă de lebădă fermecătoare direct din cele mai frumoase basme va face furori mai ales în camera micuței prințese. Pernele pentru copii în forme fanteziste și culori frumoase sunt întotdeauna un cadou perfect pentru un copil mic.

Perna albă prezentată a fost umplută cu atenție cu o umplutură elastică, datorită căreia perna va rămâne confortabilă și delicată și > plăcută la atingere fata de pernă va încuraja copilul să se îmbrățișeze cu un animal prietenos și să se liniștească, pregătindu-se pentru un somn confortabil și plăcut.

Această față de pernă decorativă fermecătoare și originală provine din colecția de textile și decorațiuni pentru casă Atmosphera Créateur d'intérieur, renumită pentru standardele înalte de manoperă, designul unic și îngrijirea nevoilor copiilor. Perna lebădă este cusută perfect, frumos finisată și sigură pentru copii .

Caracteristicile produsului:

  • pernă decorativă lebădă pentru camera copiilor,
  • o pernă confortabilă, cu o mare valoare decorativă,
  • umplutură elastică și moale pentru perne,
  • pernă decorativă realizată cu atenție la fiecare detaliu,
  • Un produs de marcă al Atmosphera Créateur d'intérieur.
Cod produs
38349
Producător
Atmosphera Créateur d'intérieur
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
poliester
Latime (cm)
33
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel