Perie de bucătărie din silicon, 32 cm

Perie de bucătărie din silicon, 32 cm
54,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Peria elegantă, originală pentru mâncare este un element important al veselei de bucătărie. Confortabil de utilizat pentru lubrifierea matrițelor, prăjiturilor și crearea deserturilor datorită suprafeței cu peri de silicon. Acest lucru ușurează curățarea și înseamnă că nu vom avea probleme cu elementele de pliere ale periei.

Combinația de lemn și silicon este un element practic și modern amestecat cu o notă de retro elegant. Este o perie care va atrage atenția oaspeților noștri și ne va face viața mai ușoară datorită manoperei foarte bună.

Caracteristicile produsului:

  • combină stilurile moderne și clasice,
  • silicon de înaltă calitate,
  • artă originală,
  • execuție de înaltă calitate.
Cod produs
38484
Culoarea dominantă
antracit
Producător
5five Simply Smart
Material dominant
siliciu
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Latime (cm)
7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel