Spatula de patiserie din silicon, 28 cm

Spatula de patiserie din silicon, 28 cm
Spatula de patiserie din silicon, 28 cm
Spatula de patiserie din silicon, 28 cm
Spatula de patiserie din silicon, 28 cm
49,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ustensilele de bucătărie din silicon sunt foarte populare. Ele pot fi vopsite în diverse culori, astfel încât fiecare gospodină să poată alege ceva perfect pentru ea însăși. Lingurile și spatulele din silicon sunt, de asemenea, cele mai sigure pentru sănătatea noastră. Siliconul este igienic și nu reacționează chimic chiar și atunci când este încălzit.

Spatulele din silicon nu zgârie vasele și sunt ele însele foarte rezistente la deteriorare. The Secret of Gourmet spatula este ușoară, extrem de confortabilă de utilizat. Mânerul conturat al spatulei se potrivește confortabil în mâna ta și nu va aluneca din mână. Spatula are un orificiu în mâner, astfel încât poate fi agatata aproape de aragaz, astfel încât să fie întotdeauna ușor accesibilă.

Accesoriile de bucătărie de la acest brand binecunoscut se disting prin calitatea înaltă a manoperei și o utilizare excepțională . De asemenea, sunt apreciați pentru aspectul lor estetic și designul stilat. În cazul acestei spatule, culoarea sa unică și la modă este, fără îndoială, un avantaj suplimentar.

Caracteristicile produsului:

  • spatulă practică de bucătărie din silicon,
  • o spatulă de silicon îngrijită și ușoară, perfectă pentru amestecare,
  • spatulă de bucătărie cu acoperire anti-alunecare, delicată cu suprafața oalelor,
  • din materii prime practice și igienice,
  • produs original al companiei franceze Secret of Gourmet.
Cod produs
38543
Lungime (cm)
28
Material dominant
siliciu
Producător
5five Simply Smart
Grosime (cm)
2
Culoarea dominantă
gri
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Latime (cm)
5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel