Pietre decorative, 750 g, mari

Pietre decorative, 750 g, mari
49,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Pietrele decorative sunt una dintre cele mai populare noutăți care au apărut pe piața accesoriilor decorative. Pentru flori are o mare valoare estetica, mai ales pentru iubitorii de decoratiuni naturale, placut de stilul eco si stilul auster scandinav. Pietricelele decorative sunt, înainte de toate, un bibelou foarte universal care vă oferă posibilități grozave de aranjare.

Pietricelele vor arăta impresionant împrăștiate pe suprafața unei farfurii stilate, într-o vaza, ca element al unui aranjament floral sau element de decorare a mesei. Pietricelele colorate sunt, de asemenea, perfecte ca granule decorative pentru o vază .

Așternut decorativ de la Atmosphera Créateur d'intérieur într-un borcan mare de sticlă, care conține până la 750 g din acest ornament la modă . Aceste pietre decorative sunt un decor unic, al cărui avantaj neîndoielnic este calitatea deosebită a prelucrării și selecției fiecărei pietricele separat, precum și natura senzuală a ornamentului.

Caracteristicile produsului:

  • ornament din piatră la modă într-un stil modern,
  • pietre decorative naturale pentru diverse compoziții, de exemplu florale,
  • un accesoriu decorativ unic și perfect prelucrat,
  • decor universal realizat dintr-un material natural atractiv din punct de vedere vizual
  • produs original al mărcii franceze Atmosphera Créateur d'intérieur.
Producător
Cod produs
38582
tipar
alb
Producător
Atmosphera Créateur d'intérieur
wymiary:
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
piatră
Diametru (cm)
6,5
Inaltime (cm)
15
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel