Rame foto, colaj, 16 elemente, Atmosfera

  • Element decorativ unic
Rame foto, colaj, 16 elemente, Atmosfera
Rame foto, colaj, 16 elemente, Atmosfera
Rame foto, colaj, 16 elemente, Atmosfera
Rame foto, colaj, 16 elemente, Atmosfera
369,99 RON
129,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 65% (240,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Rame foto, colaj, 16 elemente , Atmosphera este cel mai bun produs pentru persoanele care apreciază nu numai amintirile, ci și obiectele decorative moderne și stilate. Fiecare dintre ramele care alcătuiesc colajul a fost realizat din materiale de cea mai înaltă calitate. Ramele cu fotografiile tale preferate sunt un accent uimitor în orice design interior, deoarece, pe lângă rolul lor decorativ, sunt perfecte ca o reamintire atmosferică a momentelor tale preferate.

Fotografiile au fost de mult timp parte integrantă a evenimentelor semnificative. În ciuda trecerii anilor, ele creează posibilitatea de a reveni complet amintirilor la ceea ce a fost, indiferent cât de mult timp a trecut deja. Stilul la modă al colajului va adăuga fără îndoială farmec oricărui apartament. Indiferent dacă plasați un set de rame foto în cameră, în sufragerie sau pe coridor, acest element decorativ extrem de individual va adăuga fără îndoială farmec oricărui interior.

Atenția la fiecare detaliu și diligența prin care a fost creat fiecare cadru oferă un efect uimitor. Setul de rame foto este recomandat in special clientilor pretentiosi si persoanelor care apreciaza elementele decorative neobisnuite si originale. Este, de asemenea, cea mai bună idee de cadou extraordinară pentru cea mai apropiată persoană.

Caracteristicile produsului:

  • ramele provin din cea mai recentă colecție de la Atmosphera,
  • poate fi pozitionat în orice loc la alegere
  • conceput pentru a fi agatat pe perete,
  • colajul conține 16 cadre de aceeași dimensiune,
  • Designul universal este o garanție că ramele foto sunt atemporale.
Producător
Cod produs
39092
Lungime (cm)
58,5
Inaltime (cm)
59
Numărul de sloturi foto
16
Dimensiunea fotografiei
10x15 cm
Culoarea dominantă
negru
Producător
Atmosphera Créateur d'intérieur
Material dominant
plastic
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel