Carafa de sticla BELCIA pentru bauturi,1,5 L

  • Design unic, modern
Carafa de sticla BELCIA pentru bauturi,1,5 L
139,99 RON
109,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 21% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Carafa de sticlă BELCIA pentru băuturi, 1,5 L este un produs care va funcționa în fiecare casă. Indiferent că ești un cunoscător al diverselor tipuri de lichioruri sau whisky clasic sau nu, aceste băuturi vor apărea cu siguranță pe masa ta mai devreme sau mai târziu. Fabricata din sticlă de înaltă calitate , carafa este o soluție care adaugă grație și eleganță, deoarece băuturile servite în ea arată mult mai elegante decât atunci când sunt servite direct din sticlă. .

O carafă pentru băuturi Secret de Gourmet este o alegere excelentă și pentru persoanele care primesc, de exemplu, vin ei înșiși și doresc să-l servească într-un stil extrem de elegant. Carafa de sticlă BELCIA va fi, de asemenea, un element decorativ perfect, adăugând clasă și stil oricărei vitrine. Carafa transparenta este realizata din sticlă groasă de cea mai înaltă calitate, datorită căreia alcoolul sau băuturile din ea arată foarte elegant.

Carafa are un gât subțire și o bază stabilă, semicirculară, ceea ce înseamnă că lichiorurile conținute în ea își păstrează gustul și aroma unică pentru o lungă perioadă de timp. Este, de asemenea, o idee de cadou perfectă și atemporală, mai ales pentru persoanele care prețuiesc eleganța și grația, nu doar pe masă.

Caracteristici ale produsului:

  • provine din cea mai recentă colecție a renumitului brand Secret de Gourmet,
  • decantorul are un gât lung și subțire și o bază solidă,
  • totul a fost făcut din sticlă transparentă de cea mai bună calitate
  • o idee grozavă de cadou, mai ales pentru un cunoscător al alcoolului bun,
  • oferă eleganță și farmec atât pe masă, cât și pe bar sau vitrină.
Cod produs
39116
Capacite
1,5 l
Diametru (cm)
22
Culoarea dominantă
transparent
Producător
Secret de Gourmet
Material dominant
sticlă
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Inaltime (cm)
26
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel