Set pahare espresso, 2 x 100 ml, Secret de Gourmet

Set pahare espresso, 2 x 100 ml, Secret de Gourmet
Set pahare espresso, 2 x 100 ml, Secret de Gourmet
Set pahare espresso, 2 x 100 ml, Secret de Gourmet
Set pahare espresso, 2 x 100 ml, Secret de Gourmet
69,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 37% (26,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Paharele sunt un element aparent banal fara de care ne-ar fi foarte dificil. Desigur, există înlocuitori, precum căni sau cesti, dar paharele au o asemenea flexibilitate încât nu vor da greș într-o întâlnire stilată cu alcool, pentru invitații neanunțați sau pentru o cină în familie. Fiecare pahar poate avea propria sa funcție unică – un pahar de ceai, un pahar pentru băuturi, un pahar pentru apă sau suc, dar credem că de fapt fiecare pahar estetic poate fi impecabil în aproape orice situație. Prin urmare, odată ce alegem pe cea care ne atrage atenția, cel mai bine este să cumpărăm un pachet. Va arăta grozav în cantități mai mari pe masă și teama noastră de a se sparge va scădea în același timp.

Paharele Secret de Gourmet din seria Espresso îndeplinesc toate funcțiile de mai sus. Sunt din sticlă dublă . Forma lor este, în primul rând, funcțională în utilizare și, în al doilea rând, arată foarte estetic și poate fi o completarea excelentă a decorului. Sunt ușoare și la îndemână, așa că folosirea lor este o plăcere pură.

Un set de pahare este, de asemenea, o idee grozavă de cadou. Nu numai pentru cineva care doar amenajează un nou spațiu de locuit .

Caracteristicile produsului:

  • Set de 2 pahare,
  • Un produs al renumitului brand Secret de Gourmet,
  • Arata grozav la petreceri,
  • Complementul perfect pentru vesela.
Cod produs
39117
Diametru (cm)
6
Inaltime (cm)
7
Culoarea dominantă
transparent
Producător
Secret de Gourmet
Capacite
80 ml
Material dominant
sticlă
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel