Recipient pentru tampoane de bumbac SELENA

  • Organizează-ți masa de toaletă astfel încât totul să fie mereu la îndemână!
Recipient pentru tampoane de bumbac SELENA
Recipient pentru tampoane de bumbac SELENA
Recipient pentru tampoane de bumbac SELENA
Recipient pentru tampoane de bumbac SELENA
38,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Recipient pentru tampoane de bumbac este un produs care cu siguranță va atrage gusturile majorității femeilor. Rutina zilnică legată de pregătirea machiajului și îngrijirii necesită multe activități. Uneori se întâmplă ca în cel mai puțin moment oportun să lipsească ceva. Începând de la epuizarea rimelului și terminând cu lipsa dischetelor de vată ascunse într-un dulap într-o pungă de plastic.

O soluție excelentă la această problemă poate fi un recipient transparent cu rezistență mare la deteriorare . Articolul are si un raft din care poti extrage dischete demachiante. Poate fi amplasat oriunde in baie sau pe masa de toaleta, deoarece nu ocupa mult spatiu. Un avantaj suplimentar al produsului este funcționalitatea acestuia.

Poate fi folosit nu numai pentru depozitarea dischetelor de bumbac. Puteți păstra cu ușurință pliculețe de ceai, diverse plicuri și multe alte lucruri în el. Datorită materialului transparent, veți putea reumple conținutul în mod continuu, iar problema terminarii neașteptate a dischetelor va deveni de domeniul trecutului.

Caracteristicile produsului:

  • recipient transparent pentru depozitarea dischetelor demachiante,
  • a fost realizat din materiale de cea mai inalta calitate,
  • perfect pentru o baie sau o masă de toaletă,
  • util, ușor și care economisește spațiu,
  • produs de marcă al companiei franceze 5five Simple Smart ..
Cod produs
39253
Dimensiuni
rozmiar
9 x 8 x 10 cm
Culoarea dominantă
transparent
Producător
5five Simply Smart
Material dominant
plastic
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel