Cutie depozitare, 31 x 31 cm

  • Organizator pentru dulapuri.
Cutie depozitare, 31 x 31 cm
54,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Recipient de depozitare, organizator , al renumitului brand 5five Simple Smart este o alegere excelentă pentru cei care apreciază minimalismul și ordinea. Designul practic garantează că va funcționa nu numai ca element decorativ pe mobilier sau pe o bibliotecă, ci și ca organizator practic pentru un dulap sau un sertar. Perfect pentru garderoba ta.

Protejează articolele din interior împotriva deteriorării și distrugerii. Puteți ascunde în el obiecte grele și mari, precum ziare sau cărți, precum și altele mai mici și mai ușoare, precum jucării pentru copii, șosete, îmbrăcăminte sau produse cosmetice. Fundul stabil este o garanție a unei utilizări îmbunătățite. Faciliteaza transportul obiectelor mici in interior. .

Designul atemporal va adăuga farmec oricărui apartament. Indiferent unde așezi recipientul de depozitare, acesta va fi cu siguranță un farmec decorativ . Este recomandat în special persoanelor care respectă obiectele decorative practice și extraordinare și celor pentru care fiecare detaliu contează.

Caracteristici ale produsului:

  • a fost realizat din materiale de foarte bună calitate, ceea ce asigură siguranța și satisfacția utilizării,
  • o oportunitate de a fi plasat oriunde în întregul apartament,
  • cele mai la modă culori din acest sezon,
  • provine din cea mai recentă colecție a mărcii 5five Simple Smart,
  • ideal pentru stocarea articolelor mai grele și mai mari (mai înalte),
  • fund stabil,
  • designul atemporal asigură că acest produs nu se va demoda niciodată.
Cod produs
39297
Culoarea dominantă
antracit
Producător
5five Simply Smart
Material dominant
pâslă
Lungime (cm)
31
Latime (cm)
31
Inaltime (cm)
31
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel