Bol de bucatarie ceramica DOLCE, 500 ml

  • Design la modă și culori atractive
Bol de bucatarie ceramica DOLCE, 500 ml
49,99 RON
25,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 48% (24,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Aveți o petrecere și nu aveți veselă? Sau poate familia va apărea la cină? Dacă sunteți în căutarea unor vase de mâncare care nu sunt doar practice, ci și să vă decoreze masa, aveți încredere în marca franceză foarte recomandată Secret de Gourmet pentru vesela elegantă din porțelan de înaltă calitate.

Bolul de bucătărie , este un exemplu de stil simplu și funcțional. Arată elegantă și intrigantă în același timp. Această culoare va rămâne la modă ani de zile. Bol foarte versatil și util în multe situații: va fi perfect pentru a servi gustări, dulciuri, salate, legume calde sau fructe.

Laturile în relief facilitează prinderea și previn căderile accidentale. Vasul este fabricat din ceramică rezistentă, acoperită cu email, care este igienic, nu absoarbe mirosurile și nu se decolorează din alimente. Drept urmare, este sigur în contact cu alimentele și convenabil de curățat.

Caracteristicile produsului:

  • Bol de bucătărie,
  • nuanță la moda,
  • din ceramică durabilă,
  • perfect pentru a servi o varietate de feluri de mâncare,
  • formă interesantă
  • produs al mărcii franceze Secret de Gourmet.
Cod produs
39368
Diametru (cm)
13.5
Culoarea dominantă
burgundia
Producător
Secret de Gourmet
Material dominant
ceramică
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Capacite
500 ml
Inaltime (cm)
8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel