Opritor de ușă SŁONIK, motiv animal

Opritor de ușă SŁONIK, motiv animal
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Opritoarele pentru uși, de obicei, nu au o formă atractivă din punct de vedere vizual sau nicio valoare decorativă. Cu toate acestea, acest opritor de ușă este o inovație completă în acest domeniu. Opritorul de ușa elefant combină cu ușurință avantajele practice cu avantajele vizuale. In formă de elefant drăguț este o idee grozavă pentru a echipa camera unui copil cu un opritor de ușă care este sigur pentru un copil mic, care nu se va rănii, în același timp, pentru a proteja peretele și ușa de deteriorare. . Un astfel de opritor de ușă original reduce, de asemenea, eficient zgomotul. Va fi, desigur, un opritor grozav în camera unui copil, dar nu există obstacole pentru a il folosi in alte încăperi de curent și de trântire puternică, mai ales dacă suntem atrași de designul original.

Caracteristicile produsului:

  • opritor de ușă ingenios în formă de elefant
  • absoarbe și atenuează eficient impacturile
  • protecție excelentă împotriva curenților de aer, nu numai în camera copiilor
  • din material plăcut la atingere
Cod produs
39906
tipar
maro inchis
wymiary:
Latime (cm)
23
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
poliester
Inaltime (cm)
28
Lungime (cm)
17
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel