Magneti pentru note, otel inoxidabil, 12 bucati in set, ZELLER

Magneti pentru note, otel inoxidabil, 12 bucati in set, ZELLER
Magneti pentru note, otel inoxidabil, 12 bucati in set, ZELLER
Magneti pentru note, otel inoxidabil, 12 bucati in set, ZELLER
Magneti pentru note, otel inoxidabil, 12 bucati in set, ZELLER
64,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (15,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

În volumul mare de sarcini de astăzi, uităm adesea de lucruri pe care trebuie să le aranjam, despre vizita la dentist sau întâlnirea cu prietenii. Din păcate, ne antrenăm memoria din ce în ce mai rar, așa că trebuie să folosim notițe în calendar, pe telefon sau pe o tablă magnetică . O modalitate excelentă este, de asemenea, să lipiți biletele cu evenimente importante și să le lipiți de frigider cu magnet pentru notițele dvs. Datorită faptului că frigiderul este un loc în care vizităm cel puțin de mai multe ori pe zi, informațiile importante scrise atașate cu magnet de carcasa acestuia vor fi reținute mai repede.

Magneții pot fi utilizați cu succes si pe placile magnetice oferite in magazinul nostru. Notele cu tablă magnetică sunt, de asemenea, o modalitate bună de a repeta cunoștințele pe măsură ce copilul învață. Chiar și privirea fără să știe la tablă și citirea conținutului notițelor de mai multe ori va îmbunătăți semnificativ amintirea informațiilor importante. Puteți cumpăra magneți de la noi sub formă de forme decorative, care arată foarte bine . Sunt un fel de decor și un punct care atrage atenția asupra notelor așezate sub el.

Caracteristicile produsului >

  • Magneți pentru a lipi pe un frigider sau pe tablă magnetică notite
  • utili pentru amintirea informațiilor și evenimentelor importante < / li>
  • De asemenea, vor funcționa bine pentru învățarea copiilor
  • Un set conține 12 magneți. Compatibil cu plăcile magnetice disponibile în magazinul nostru
Producător
Cod produs
40265
Diametru (cm)
3.4
Culoarea dominantă
argint
Producător
Zeller
Material dominant
oțel inoxidabil
formă
rundă
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel