Recipient pentru condimente, Ø 5 x 8,5 cm, ZELLER

Recipient pentru condimente, Ø 5 x 8,5 cm, ZELLER
Recipient pentru condimente, Ø 5 x 8,5 cm, ZELLER
Recipient pentru condimente, Ø 5 x 8,5 cm, ZELLER
Recipient pentru condimente, Ø 5 x 8,5 cm, ZELLER
54,99 RON
30,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 44% (24,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Recipient pentru depozitarea produselor alimentare vrac, sticlă, alb, ZELLER este un „must have” absolut de la un brand german, care va fi o alegere excelentă pentru persoanele care legea și ordinea în bucătărie sunt extrem de importante. Structura îngrijită asigură că poate fi amplasat oriunde. În plus, va funcționa nu doar ca element decorativ pe mobilă sau pe un raft de bucătărie, ci și ca un organizator practic pe care îl poți pune într-un dulap de bucătărie.

Va fi perfect nu doar in bucataria ta, ci si atunci cand vrei sa transporti alimente. Va facilita transportul produselor depozitate. Protejează articolele conținute în el de deteriorare și, de asemenea, le extinde prospețimea . Puteți ascunde cu succes produse uscate vrac, cum ar fi cerealele pentru micul dejun, zahăr, sare, făină, cacao sau cafea. Partea inferioară masivă garantează stabilitate și previne răsturnarea.

Recipient de sticlă albă pentru depozitarea produselor alimentare vrac de la Zeller este recomandat în special persoanelor care apreciază lucrurile practice pentru acasă și celor pentru care fiecare element contează . Datorită unei serii întregi de recipiente cu capacități variate, puteți crea o colecție atractivă care nu numai că va decora interiorul bucătăriei , ci va îndeplini și o funcție practică.

Caracteristicile produsului:

  • recipient din sticlă albă pentru alimente
  • oferă depozitare convenabilă și protecție împotriva umezelii,
  • are un capac care garantează închiderea etanșă,
  • a fost acoperit cu o carcasă de metal alb
  • poate fi folosit cu succes în încăperi umede, cum ar fi în bucătărie,
  • designul atractiv și capacitatea mare asigură o depozitare convenabilă,
  • produs de marcă de la compania germană ZELLER.
Producător
Cod produs
40349
Diametru (cm)
5
Culoarea dominantă
alb
Producător
Zeller
Material dominant
sticlă
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
,
mana de spalat
Inaltime (cm)
8,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel